Áraink
Vastag betűs kiemelés:
A hirdetés szövege vastagbetűvel fog megjelenni, így kiemelkedik a többi apróhirdetés közül, az Ön hirdetése feltűnőbbé válik.
A kiemelés lejárta után hirdetése ismét normál betűvel fog megjelenni, de az apróhirdetési listában mindaddig szerepelni fog, amíg a 75 nap le nem telik.
Kék hátteres kiemelés:
A hirdetés egész tartalma mögött kék háttér fog megjelenni, így sokkal szembetűnőbbé válik hirdetése a többi apróhirdetés közül.
A kiemelés lejárta után hirdetéséről lekerül a színes háttér, de az apróhirdetési listában mindaddig szerepelni fog, amíg a 75 nap le nem telik.
Színes címsoros kiemelés:
A hirdetés címe mögött színes háttér fog megjelenni, így könnyebben vonja magára az Ön hirdetése a figyelmet a többi apróhirdetés közül.
A kiemelés lejárta után hirdetéséről lekerül a színezés, de az apróhirdetési listában mindaddig szerepelni fog, amíg a 75 nap le nem telik.
Előre helyezés:
A feladott hirdetés 75 napig látható. Az online-hirdetes.com oldalon a hirdetéseket feladási sorrendben jelenítjük meg (kivétel, ha a felhasználó másképp keres rá a hirdetésekre), így a régebben feladott apróhirdetések folyamatosan hátrébb kerülnek. Amennyiben úgy gondolja, hogy az ingyenes hirdetése már nagyon hátra szorult, lehetősége van előre helyeztetni.
Az előre helyezéssel az Ön hirdetése mindig az elsők között fog szerepelni 7 napon keresztül. Így a látogatók hamarabb rátalálnak az Ön által feladott hirdetésre. Az Ön hirdetése fölé csak akkor kerülhet másik hirdetés, ha egy másik Felhasználó később használta az előre helyezés funkciót.
A 7 nap letelte után a rendszer visszarakja hirdetését az eredeti helyére.
Felső forgó hirdetés:
Az Ön által feladott hirdetés az online-hirdetes.com minden oldalán, a logó alatt fog megjelenni. Ezek a hirdetések folyamatosan forognak, így a hirdetés még feltűnőbbé válik. A hirdetés lerövidített címmel és egy képpel fog megjelenni. Az Ön által feladott hirdetés azok számára is látható lesz, akik megnyitják az oldalt és böngésznek. Hirdetése természetesen az apróhirdetési listában is megjelenik.
A kiemelés lejárta után hirdetése lekerül a forgó hirdetések közül, de az apróhirdetési listában mindaddig szerepelni fog, amíg a 75 nap le nem telik. A képen csak az első hirdetés van kiemelve, de a legfrisebb hirdetések is megjelennek (maximum 10 db).
Az online-hirdetes.com oldalon kategóriánként korlátlan hirdetés adható fel ingyen.
  7 nap 14 nap 30 nap
Vastag betűs kiemelés --- 20 Kredit 35 Kredit
Kék hátteres kiemelés --- 20 Kredit 35 Kredit
Színes címsoros kiemelés --- 20 Kredit 35 Kredit
Előre helyezés 10 Kredit --- ---
Felső forgó hirdetés 50 Kredit 90 Kredit 150 Kredit
Gyűjtsön Krediteket!
Minden feladott hirdetése után 5 kredittel ajándékozzuk meg Önt, amit tetszőlegesen használhat fel hirdetése kiemelésére!

- Bővebb információ itt. -